Reactie plaatsen

Reacties

Koos Stip
2 dagen geleden

Rectificatie telefoonnummer

Beste mensen het telefoonnummer de State is 010-2781278 en van de afdeling is 010-2781259.

Vriendelijk groetend

Koos Stip

Koos Stip
2 dagen geleden

Bezoektijden van Rien

Beste mensen
Zoals bekend ligt Rien Kloos voor revalidatie weer in de State, Van Beethovenlaan 60.
3055JD in Rotterdam

Op etenstijden t.w. van 13.00 tot 13.45 uur en van 17.00 tot 17.45 wordt geen bezoek toegestaan.
Verder is het volgens het verplegend personeel het beste vooraf even te bellen dan kan men je informeren wat de beste tijd is om te komen en kunnen zij er rekening mee houden.
Het directe telefoon nummer van de afdeling is 010-2781278
Zoals al eerder afgesproken coördineert Rinus Hagesteyn het bezoek van de Hof. Aankomend weekend is het niet mogelijk hem te bezoeken.

Vriendelijk Groetend

Koos Stip

Ria Kotey
3 dagen geleden

Beste Hofleden,

Op 25 mei 2018 zal de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) rechtstreeks van toepassing zijn in alle lidstaten van de Europese Unie.

De verordening is de opvolger van de Wet Bescherming Persoonsgegevens in Nederland. Het doel is om twee belangen te waarborgen.
- De bescherming van natuurlijke personen in verband
met de verwerking van hun gegevens, en
- Het vrije verkeer van persoonsgegevens binnen de EU.

Ook onze woonvereniging Hof van Heden Hoogvliet krijgt met de regels van de AVG te maken.
Dit betekent o.a. dat wij van alle individuele leden schriftelijk toestemming moeten verkrijgen om hun gegevens op te mogen slaan.
Op dit moment betreft het de ledenlijst met naam, adres, email-adres en telefoonnummer. Foto is gewenst, maar niet noodzakelijk.
De ledenlijst is nu in het bezit van de bestuursleden, beheerders van de website. Tevens is deze lijst gepubliceerd op de website van de Hof van Heden Hoogvliet. Deze gegevens zijn alleen toegankelijk voor leden, en beveiligd d.m.v. een wachtwoord.
Voor de woonvereniging is het niet noodzakelijk om meer gegevens op te slaan.
Binnenkort ontvangt iedereen een persoonlijk verzoek van mij om een schriftelijke verklaring te tekenen waarmee onze woonvereniging Hof van Heden Hoogvliet toestemming wordt verleend voor het opslaan van jullie huidige persoonsgegevens.
De persoonsgegevens zullen bij het opzeggen van het lidmaatschap t.w. door verhuizing, onmiddellijk worden verwijderd uit de bestanden.
Informatie over de AVG is o.a. te vinden op de website van de toezichthouder:
https:/autoriteitpersoonsgegevens.nl

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur ,
Ria Kotey

Harry Wols
3 dagen geleden

Vanmorgen werd ik aangesproken door Bram die me vertelde dat hij gisteren vergeefs naar Ikazia was geweest. Rien bleek namelijk weer overgeplaatst te zijn naar het revalidatie centrum aan de Beethovenlaan 60 in Hillegersberg. Althans dat namen we aan. Een belletje daar naar toe leverde op dat er even geen receptioniste was.Ergo maar gewoon op de gok gegaan. Hij zou op kamer 1-37 zijn, maar daar trof ik wel zijn naam aan, maar niet Rien zelf. Dus 'ergens'op zoek naar personeel. Had wel gezien dat er beneden vele volk in de kantine zat te bingo-en. Maar even verderop in de zogenaamde huiskamer trof ik Rien in zijn rolstoel aan een gedekte tafel. Er zat nog een man uit het raam te kijken, die later wegreed. Toen ik binnenstapte, kukelde net de lepel en (overigens lege) beker van Rien op de grond. Hij reageerde niet echt blij bij mijn komst, maar was wel twee keer achtereen erg geëmotioneerd. Heb hem herhaaldelijk wat gevraagd, maar kreeg zo zacht antwoord dat ik het nauwelijks kon horen. Pijn had hij echter niet fluisterde hij. Hij probeerde wanhopig met zijn goede rechterhand zijn niet werkende linkerhand op te lichten, waar hij om de pols een alarmknop had zitten. Zijn linkerbeen kon hij wel bewegen, zag ik. Ook zat hij constant met zijn vingers van de rechterhand te oefenen. Ook reageerde hij af en toe op het verkeer dat over de Molenlaan reed. Soms wees hij naar dingen op de wand, maar ik begreep echt niet wat hij precies bedoelde. Had het gevoel ook dat hij steeds meer in zichzelf keerde en probeerde met zijn rolstoel onder de tafel vandaan te komen. Ik zag echter geen hond om iets aan te vragen behalve een voorraad aanvullende stagiaire. Na een half uur ben ik maar weggegaan met een onbevredigend gevoel. Kan er geen zinnig woord over zeggen. Via Corrie heeft Rinus de boodschap overgebracht van de coördinatrice Birgit (de Vos?) het bezoek in het weekend te beperken omdat er dan mensen van het volkstuincomplex gaan. Tot zover de info

Koos Stip
4 dagen geleden

Verwijderen van schommels

Beste Hofbewoners

Vandaag zijn de schommels verwijderd.
Zodra het beheer en onderhoud geregeld is en de bijbehorende technische - en beheer documentatie is overgedragen kunnen deze schommels weer opgehangen worden.
Wij vinden het vervelend voor de hof kinderen die van deze schommels gebruik maken.

vriendelijk groetend

Het bestuur van De Hof van Heden Hoogvliet
Richard, Ria, Stan en Koos.

Harry Wols
8 dagen geleden

L.S.
Zojuist informeerde Rinus mij de juiste reden waarom Rien 2 dagen terug met spoed is overgebracht van het revalidatie Centrum Rotterdam naar het Ikazia ziekenhuis. Rien was uitgedroogd. Je vraagt je af hoe dat in vredesnaam kon plaatsvinden onder deskundig toezicht... Het betekent volgens zijn contactpersoon Birgit dat dit een behoorlijke terugval kan veroorzaken. De eerste drie weken zijn namelijk cruciaal in een revalidatie. Het advies is dan ook het bezoek even beperkt te houden en dit via Rinus af te spreken omdat er van de tuin van Rien ook mensen plannen hadden. Graag dus even contact opnemen met Rinus of er al geen mensen gaan. Te druk is ook voor Rien verwarrend. Maar natuurlijk is hem vergeten absoluut ook geen optie. Volgens Rinus en Birgit wordt het nog een heel moeilijke periode.
Rinus verzocht mij dit kenbaar te maken.
Groet, Harry

Harry Wols
10 dagen geleden

Vanmiddag in het Ikazia ziekenhuis Rien Kloos opgezocht. Men was net bezig hem gereed te maken om naar een andere afdeling te brengen. Aangezien ik geen familie ben, mocht men mij niets vertellen waarom hij met spoed naar Ikazia was gebracht. Had wel handig geweest dat vooraf aan het bezoek geweten te hebben. Iemand behartigt zijn belangen en die was op de hoogte gesteld. Punt is dat ik ook hem/haar niet kan informeren over het bezoek. Rien was bij kennis en dat vond ik al heel wat, alleen hij keek me weer niet recht aan, maar lag met zijn gezicht naar rechts gericht in zijn kussen. Ik kon gelijk meelopen naar de zaal waar hij nu ligt. Afdeling 2a-kamer 17 . Dat is de afd. Maag, Darm en Leverziekten, maar dat zegt me nog niets over wat de reden van zijn ziekenhuisverblijf is. Toen ik Rien een hand gaf, hield hij hem stevig vast en hij moest huilen. De zuster gaf hem een beker drinken en vroeg of ik hem de pap wilde geven. Dat ging er vlot in en Rien veegde zelf de mond af. Nadat ik hem vroeg of er nog mensen geweest waren zei hij zachtjes 1. Maar hij kon zich niet herinneren wie. Ik deed hem de groeten van Ariane en zag aan zijn gezicht dat het even oplichtte. Later zag ik dat zijn ogen zwaar werden en heb ik hem gezegd gewoon te gaan slapen. Gerichte vragen ware toch te moeilijk. Af en toe werd hij even wakker, maar op een gegeven moment heb ik hem lekker laten slapen. Tot zover mijn bevindingen. Hoop binnenkort toch te weten wat de reden van zijn laatste transfer was. Heb gebeld naar de voorzitter van Ons Belang en kon alleen een boodschap inspreken waar tot nu toe niet is op gereageerd.

Koos Stip
10 dagen geleden

Toestand van Rien Kloos

Beste Hofbewoners

Vandaag is de toestand van Rien Kloos dusdanig verslechterd dat hij van het centrum voor reuma en revalidatie met spoed is op genomen in het Akazia ziekenhuis.
Verder informatie ontbreekt op dit ogenblik.

Groetend

Koos Stip

Mieke Schellenberg
12 dagen geleden

Beste Hofburen,

Ik ben KORTINGMUNTEN aan het verzamelijk van JUMBO voor een dagje uit (met de kleinkinderen).
Als jullie munten krijgen of over hebben, dan zou ik daar blij mee zijn.
Je kan ze in de brievenbus doen van Doradehof nr. 49.
Hartelijk dank!!

Mieke Schellenberg

Marianne van der Maar
12 dagen geleden

Beste medebewoners,
Onder leden staat onderaan een tab fotoalbum.
De laatste foto's van de mossel en gourmetavond en de tuindag van 7 april staan er weer op.
Op de Homepagina onder nieuwsberichten staat een flyer van Citylab010. De werkplaats voor de stad van morgen. Jouw idee voor Rotterdam kan werkelijkheid worden.
Veel kijk en leesplezier.
groet
Marianne

Koos Stip
13 dagen geleden

Bezoek arboretum Trompenburg op 26 mei.

Beste Hofleden

Zaterdag 26 mei organiseert de Hof van Heden samen met de Hof hovenier Timkok een uitgaansdagje naar het arboretum Trompenburg.

Om een indruk te krijgen van de hoeveelheid mensen die mee willen gaan verzoek ik dit nu al kenbaar te maken via mijn mail j.stip@kpnmail.nl.
Ongeveer half mei dient de aanmelding definitief gemaakt te worden. Een mededeling komt daar nog van.
Het programma gaat hierbij ten geleide.

Programma bezoek aan het arboretum Trompenburg op
Zaterdag 26 mei.

E.e.a. in samenwerking met de Hof hovenier, Timkok.

9.00 uur inloop in het Aquarium. Koffie, Thee en koek is aanwezig.
10.00 uur vertrek naar het metrostation Zalmplaat. We kunnen zowel de metro nemen naar Centraal als naar Capelle. Respectievelijk overstappen op Beurs of Blaak. We nemen daarna tramlijn 21 of 24 naar de Esch. Uitstappen halte Excelsior.
11.15 uur Start rondleiding in het Arboretum Trompenburg.
12.30 uur einde rondleiding.
12.45 t/m 13.45 uur lunchen in het Arboretum Trompenburg.
Vanaf 13.45 uur kan op eigen gelegenheid het Arboretum nog bezocht worden.
Vanaf 16.00 uur kan in het in het Aquarium nog een borreltje en een nootje e.d. gebruikt worden.

Kosten
Vervoer van en naar het arboretum en de entree zijn eigen kosten.
Bezitters van een Rotterdam pas hebben gratis entree. Anderen betalen € 7.50.
Bezitters van een 65+ kaart hebben vrij reizen op het openbaar vervoer. Anderen betalen het gebruikelijk tarief.
Kosten voor de rondleiding zijn € 60 per rondleider. We gaan uit van 2 rondleiders. Totaal € 120. Kosten worden gedragen door Timkok
Kosten voor de lunch zijn ongeveer € 10 á 12 p.p. Eigen bijdrage € 5.- voor Hofleden. Aanvullend bedrag wordt betaald uit budget activiteiten van de Hof. Deelnemers van Timkok nader af te spreken.
Kosten van Koffie, thee en koek bij de inloop en een borreltje na. Komen ten laste van het budget activiteiten van de Hof.

Eigen vervoer
Indien mensen willen komen met hun eigen auto is dit mogelijk. Voldoende parkeerplaatsen zijn aanwezig. Wel betaalt men het gebruikelijke parkeertarief.

J.S 09-04-2018

Vriendelijk Groetend

Namens het bestuur

Koos Stip

Ray Neiden
15 dagen geleden

Beste buren,
Op zaterdag 7 april vier ik mijn verjaardag. In verband met het mooie weer zal dit grotendeels buiten in de tuin/ het hof plaatsvinden. Hierdoor kan er eventuele overlast zijn. Wij proberen dit zoveel mogelijk te beperken. Alvast excuses voor het ongemak. Ray Neiden. Horsweg 19.

Harry Wols
17 dagen geleden

Vanmiddag met Aart bij Rien op bezoek geweest in Hillegersberg, waar hij op kamer 1. 30 ligt met een andere man. Hij zag er qua zicht beter uit dan vorige week. Hij keek niet meer opzij, maar je aan. Hij hoorde wat ik zei en wilde de gordijnen dicht omdat het zo erg warm was. Nou dat was het ook! Appelsap gegeven die hij graag dronk, ook even zelf. Maar hij bleef het warm houden en hij bleef iets duiden, maar het werd ons niet duidelijk wat precies. In elk geval wat servetten nat gemaakt en zijn voorhoofd verkoeld. Dat was raak. Later probeerde hij met zijn deken hetzelfde te doen. Wel probeerde hij ook zijn rechterbeen buiten het bed te doen. Ik vroeg hem of hij wist wat er gebeurd was. Uiteindelijk hoorde ik met mij oor boven zijn lippen hem fluisteren: Er is veel gebeurd. Ergo, hij is goed bij.
Tot zover, Harry

Koos Stip
17 dagen geleden

Beheer van schommels

Niemand van de hofbewoners heeft zich gemeld om het beheer en onderhoud op zich te nemen van de schommels.
Wij vinden het vervelend voor de kinderen van de Hof die gebruik maken van deze schommels maar we hebben moeten besluiten deze schommels te verwijderen.
De schommels worden verwijderd op 17 april.

Vriendelijk groetend

Het bestuur
Ria, Richard, Stan en Koos

Harry Wols
17 dagen geleden

Vanavond informeerde Rinus mij dat Rien vanaf morgen gaat revalideren op het volgende adres. Heb op de website gekeken of er duidelijkheid is wat betreft de bezoektijden.
Ben van plan donderdag de 5e april te gaan, maar zal vooraf wel even het Centrum raadplegen. Het adres is:
Centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam
Van Beethovenlaan 60, 3055 JD Rotterdam
Bezoektijden:
Bezoek is altijd welkom. Van 08.00 uur tot 20.30 uur is de receptie geopend.
Cliënt bezoeken

Op de afdelingshuiskamer en in het Trefpunt is bezoek altijd welkom. Wanneer u een cliënt bezoekt moet u rekening houden met therapieafspraken. Bij bezoek aan een meerpersoonskamer wordt u verzocht ook rekening te houden met de rusttijden van de kamergenoten.

Rinus en Bram waren gisteren op bezoek, maar verschilde in mening wat betreft de vooruitgang. De een zag iets vooruitgang, de ander niet. Zal zodra ik geweest ben mijn eigen conclusie z.s.m. laten weten.

Koos Stip
een maand geleden

Toestand van Rien Kloos

Beste hofbewoners

De toestand van Rien is niet veel verbeterd. het spraakvermogen daar schijnt nog weinig verbetering in te zitten tevens aan de verlamming aan de linkerzijde.
Positief is, dat Rien wel dingen herkend en aanwijst. Zijn eetlust schijnt ook de goede kant op te gaan.
Bezoeken van Rien is mogelijk van 15.00 uur tot 19.30 uur maar stem dit eerst even af met Rinus Hagesteijn, e-mail mhagesteijn@live.nl.tel.nr. 010 4102899. Deze coördineert het bezoek.
Tevens is hij verhuist naar neurologie B6 kamer 10. Ikaziaziekenhuis.

Groetend

koos Stip

Koos Stip
een maand geleden

Oproep

Beste Hofbewoners

Voor het beheer van de schommels zijn we op zoek naar een hofbewoner die deze gaat beheren.
Bij wet is het zo, dat regelmatig inspectie noodzakelijk is, daar bij nalatigheid ervan de vereniging bij een ongeval verantwoordelijk gesteld kan worden.
De werkzaamheden houden in:
- 1 x per maand de schommels nalopen en controleren op gebreken aan de hand van een puntenlijstje.
- Er voor zorgdragen dat de geconstateerde gebreken verholpen worden.
- Een administratie daarvan voeren.

Indien je belangstelling heb om dit te doen geef dit dan even aan bij mij voor 3 april.

Vriendelijk groetend

Koos Stip

Koos stip
een maand geleden

Zandoverlast Tarbotstraat.

Tijdens de rioolwerkzaamheden in de Tarbotstraat is veel stuifzand terecht gekomen tussen beukenhagen, op bestrating van de parkeerplaatsen en privé tuinen.
Met de uitvoerder van de firma Kraaieveld, die deze werkzaamheden uitvoert, is afgesproken dat aan het einde van de werkzaamheden alles wordt schoongemaakt.
De mensen met tuinen waar ook veel zand is terecht gekomen dienen dit zelf onder te harken c.q. te vermengen met de aanwezige grond.

Vriendelijk groetend

koos Stip

Koos Stip
een maand geleden

Beste Hofbewoners

Ter info.
Gisteravond is Rien Kloos opgenomen in het Ikazia ziekenhuis. Het blijkt dat hij één of meerdere herseninfarcten gehad heeft.
Vandaag hebben we van de arts gehoord dat nader onderzoek noodzakelijk is en dat geen bezoek gewenst is.
Zijn linkerzijde is verlamd en hij is niet c.q. nauwelijks aanspreekbaar.
Wel kunnen mensen een kaartje sturen. Zijn adres is:

Ikazia Ziekenhuis
T.a.v. Dhr. Kloos
Afd; Neurologie 6B Kamer 7
Montessoriweg 1
3083 AN Rotterdam.

Groetend
Rinus en Koos

Jacqueline van Nijkerken
een maand geleden

Donderdag 5 april komt onze glazenwasser weer.
Laat mij even weten of hij kan aanbellen bij jullie.
Graag opgeven voor 31 maart via jacqueline@vannijkerken.nl.

Jacqueline van Nijkerken
een maand geleden

Vanaf vrijdag 23 maart is de bar weer geopend vanaf 20.30u.
Wij zijn 3 maanden om 20.00u open gegaan, zonder veel succes.
Ook hebben een vraag om zoveel mogelijk met kleingeld te betalen.
Groetjes van de leden van de barcommisie

Theo en Corrie Verbeek
een maand geleden

Beste mensen
Voor de Gourmet en mosselavond op 07 April kunt u zich nog tot maandag opgeven
Groetjes

Corrie en Theo

Koos Stip
een maand geleden

Verwijderen van scooter.

Beste Hofbewoners

Niemand heeft zich gemeld als eigenaar van de scooter die gestald is op ons terrein.

In overleg met de politie is besloten dat het bestuur van de Hof van Heden gerechtigd is deze scooter op de openbare weg te plaatsen.

Dit gaat een dezer dagen plaatsvinden.

Vriendelijk groetend

Het bestuur.

Koos Stip
een maand geleden

Beste hofbewoners

Al enkele weken staat een scooter met kenteken F437BS geparkeerd naast de carrousel.
Het is niet de bedoeling dat we in de openbare ruimte van de hof scooters parkeren.
Deze dient dan ook met spoed daar verwijderd te worden.

Groetend

Bestuur Hof van Heden.

Willy v d Puijl
een maand geleden

Beste hofdames en heren,
Op zondag 1 april is er een paasbrunch in het Aquarium. Aanvang brunch is om 10.30 uur en de kosten bedragen 4 euro p.p. Opgeven kan door een enveloppe met het geld, en uiteraard je naam, in de brievenbus van Willy te doen. Dat is op n51.
Opgeven kan tot en met 23 maart.
We gaan er een gezellige ochtend van maken,
W + W

Carine Westendorp
een maand geleden

Nogmaals, nu met afzender:
Ik ben begonnen met het snoeien van mijn kronkelwilg. Er liggen een paar flinke takken in mijn tuintje. Als je paastakken in huis wil halen: voel je vrij om mooie takjes af te knippen of neem een hele tak mee. Als de afgezaagde takken op zijn of er zit niks moois meer bij, geef me dan even een seintje zodat ik voor nieuwe aanvoer kan
Ik ben begonnen met het snoeien van mijn kronkelwilg. Er liggen een paar flinke takken in mijn tuintje. Als je paastakken in huis wil halen: voel je vrij om mooie takjes af te knippen of neem een hele tak mee. Als de afgezaagde takken op zijn of er zit niks moois meer bij, geef me dan even een seintje zodat ik voor nieuwe aanvoer kan zorgen. (Het snoeien van de wilg houd ik graag in eigen hand).. (Het snoeien van de wilg houd ik graag in eigen hand).
Groetjes,
Carine Westendorp
Horsweg 13

Carine Westendorp
een maand geleden

Sorry voor het vorige bericht, dat ging iets te snel.
Nu voor het echie:

Ik ben begonnen met het snoeien van mijn kronkelwilg. Er liggen een paar flinke takken in mijn tuintje. Als je paastakken in huis wil halen: voel je vrij om mooie takjes af te knippen of neem een hele tak mee. Als de afgezaagde takken op zijn of er zit niks moois meer bij, geef me dan even een seintje zodat ik voor nieuwe aanvoer kan zorgen. (Het snoeien van de wilg houd ik graag in eigen hand).

Marianne van der Maar
2 maanden geleden

Onder het item "Leden" is nu een overzicht te zien van de activiteiten in het Aquarium. Voorlopig maart en april.
Ik zal proberen dit zo goed mogelijk bij te houden.
groet
Marianne van der Maar (websitebeheerder)

Arij Wols
2 maanden geleden

Morgen vrijdag 2 maart is de bar van het aquarium weer geopend. Na twee bar avonden die door te geringe of te late belangstelling niet zijn doorgegaan, hoop ik op 3 x is scheepsrecht. Het is geen lolletje een uur of anderhalf uur in absolute stilte te moeten wachten op ja... op wie? Hoop dus dat er enige gasten zich willen bekommeren om de verplicht vrijwillige schenker. Zo niet.. dan ben ik om half tien echt vertrokken. Fijne avond

Richard
2 maanden geleden

Beste Hofbewoners,

In verband met de weersomstandigheden is de komende tuinwerkdag verplaatst naar zaterdag 17 maart.

Namens de B.O.B. groep, met groet Richard

Koos Stip
2 maanden geleden

Beste Hofbewoners

Ter info
Een week geleden zijn bestrating werkzaamheden uitgevoerd voor het appartementencomplex.
Daar zijn enige vragen over gekomen vandaar deze informatie.
In verband met de slechte weersomstandigheden zijn de werkzaamheden afgebroken.
Tijdelijk is een deel van de bestrating dicht gelegd
Dit deel wordt opnieuw bestraat, waarna alles gezand en getrild wordt. Wanneer dit gaat gebeuren is op dit ogenblik niet bekend.

Vriendelijk groetend

Koos Stip

Richard
3 maanden geleden

Beste bewoners,
Donderdag 1 en vrijdag 2 februari zullen medewerkers van Tim Kok aan het werk zijn in de Hof.
Ter hoogte van de fietsenstalling in het appartementencomplex zal er circa 30 m2 klinkers uitgehaald worden, waarna er boomwortels af worden gehakt. Tevens zal er een wortelscherm aan worden gebracht. Daarna worden de klinkers opnieuw ingebracht. Enige overlast is dus mogelijk.

Met groet, Richard

Theo en Corrie Verbeek
3 maanden geleden

Beste Hofbewoners
Op 7 April willen wij weer een gezellige mossel /gourmet avond organiseren
Liefhebbers voor deze avond gaarne onder vermelding van vlees of vis opgeven bij Theo Verbeek (theoverbeek@outlook.com)
Verdere informatie betreffende de prijs zal bekend worden gemaakt wanneer we weten hoeveel personen zich aanmelden
Groetjes Corrie en Theo

Jacqueline
3 maanden geleden

Zoals ik eerder vermeld heb, komt donderdag 1 feb onze glazenwasser. Als je hem je ramen wil laten lappen, even aanmelden. En wel voor 26 jan.
Groetjes Jacqueline

Koos Stip
3 maanden geleden

Beste hofbewoners

Het is alweer een jaar geleden dat een nieuwe website ontwikkeld is voor de Hof van Heden, tijd om eens na te gaan of geen verbeteringen wenselijk zijn.
Als je zaken zijn die naar jou mening verbeterd kunnen worden geef dat dan aan Theo Verbeek door per e-mail theoverbeek@hotmail.com. Zorg dat je dit voor 22 jan kenbaar maakt.
Daarna word bekeken of een opwaardering van de website noodzakelijk is.


Groetend namens het bestuur

Koos

Willy
3 maanden geleden

Op maandag 15 januari hebben we weer een filmavond in het Aquarium.
Deze keer vertonen we ' The gods must be crazy'.
Het is een komische allegorie over een reizende bosjesman, genaamd Xixo, die voor het eerst in contact komt met de buitenwereld. Op zijn reis komt hij verschillende "goden" tegen en andere onverklaarbare zaken.
Inloop om 20.00 uur en om 20.30 start de film.

Wilma Mellegers
4 maanden geleden

Beste Medebewoners,

Na het daverende succes van vorig jaar, willen we voor
zondagavond 11 Februari a.s. weer een stamppottenavond
organiseren.
Ook voor de vegetariërs onder ons is er stamppotgenot

De kosten zijn €5,-.

Graag willen wij weten of hier weer belangstelling voor is.

Mensen die ook willen helpen met koken kunnen zich
melden bij Wilma Mellegers

Groetjes van de stampottencommissie.

Marianne van der Maar
4 maanden geleden

In onderstaand bericht van mij als websitebeheerder staat een document van het bestuur over deelneming binnen de Hof. Een beter woord is actieve deelname binnen de Hof.
groet
Marianne van der Maar

Marianne van der Maar
4 maanden geleden

Beste medehofbewoners.
Op de website zijn weer nieuwe documenten en foto´s geplaatst.
Onder het item nieuws (homepagina) staat de tuinkalender van 2018 met daarin de planning en tuindagen voor dit jaar.
Onder het item leden staat onder "Nieuw" een document van het bestuur over de deelneming binnen de Hof.
Ook onder het kopje leden staat onderaan onder diverse een fotoalbum met de nieuwste foto's van de laatste maand. Meeste foto's zijn gemaakt door Harry Wols.
Veel plezier met het bekijken van de foto's
groet
Marianne van der Maar

koos Stip
4 maanden geleden

Beste Hofbewoners

Dinsdag 2 jan 2018 is een geen klusochtend maar een praatochtend voor alle hofbewoners.
Tijd: van 10.00 t/m 13.00 uur.
Het ligt in de bedoeling dat we bijpraten over onze ervaringen van de afgelopen feestdagen en daarnaast willen we een aanzet geven om een lijst samen te stellen van alle werkzaamheden die gepland staan in 2018 dan wel denken dat het noodzakelijk is deze te moeten uitvoeren.
In de laatst gehouden ledenvergadering is o.a. naar voren gebracht dat dit verduidelijk kan werken en de inzet van de bewoners mogelijk zou kunnen verhogen.

Zoals gebruikelijk wordt voor de koffie en thee gezorgd.

Hele goede dagen toegewenst
Vriendelijk groetend

Namens het bestuur

Koos Stip

Vriendelijk groetend

Marianne van der Maar
4 maanden geleden

Beste hofbewoners,
-Aan de rechterkant is een nieuwe zoekfunctie geplaatst.
Voor algemene onderwerpen kan je het woord intypen wat met de website te maken heeft voor publiek.
Voor onderwerpen wat met leden te maken heeft moet je eerst inloggen onder het item leden, en daarna kan je het woord intypen op de zoekfunctie.
- Onder het item Over de Hof staat onderaan een verslag over collectieve woonvormen 2017. De Hof van Heden wordt hier ook in vermeld.
- Kijk ook eens onder leden - diverse - de fotoverslagen. Er zijn leuke foto's op gezet.
groet, Marianne van der Maar

Theo Verbeek
4 maanden geleden

Foto,s Kerst borrel staan Online
https://www.hofvanhedenhoogvliet.nl/leden/fotoalbum/foto-2017

Harry Wols en Willy v d Puijl
4 maanden geleden

U wordt uitgenodigd om oudejaarsavond in het Aquarium te vieren. Twee quizmasters jaar verzorgen weer een leuke avond. Entreegeld is €5. Graag van te voren te voldoen. Graag een enveloppe met het geld bij Willy in de bus te doen. Doradehof 47. Aanmelden kan tot uiterlijk 26 december. De inloop is om 20.30 uur, de start van de quiz is 21.00 uur. Heel graag tot dan!

Koos Stip
5 maanden geleden

Beste hofbewoners

Gisteren werden de eigenaren, bewoners van een woning in de Hof, voor de tweede keer dit jaar, verrast door een deurwaarder die in opdracht van Vestia de vonnissen die door de rechtbank zijn uitgesproken t.a.v. het beheer en onderhoud van de collecteur riolen aan alle belanghebbende, persoonlijk overhandigd. Dit betreft het appartementen complex en de woningen gelegen aan de Marlijnstraat 1 t/m 11. Dit is noodzakelijk om iedereen in kennis te stellen van de gerechtelijke uitspraak.
In de stukken zien we in juridische taal verschijnen dat de eigenaren verantwoordelijk worden voor het beheer en onderhoud van het riool.
( zie ook het stuk wat door het bestuur voor de volgende ledenvergadering is ingebracht)
De bedragen die genoemd worden zijn, zover ons bekend, inmiddels voldaan door de verschillend comparanten.

Hoop dat bovenstaande wat verduidelijking geeft.

Vriendelijk groetend

Namens het bestuur
Koos Stip

Theo Verbeek
5 maanden geleden

Nieuwe foto,s

https://www.hofvanhedenhoogvliet.nl/klusteam-aquarium

Theo Verbeek
5 maanden geleden

Beste Medebewoners

Hierbij wil ik mededelen dat wij voor het organiseren van
de kerstborrel een donatie hebben ontvangen
van Brasserie Memoeder en Armafood te Hoogvliet
Hartelijk dank hiervoor

Namens het Kerstborrelteam
Rinus Aukje Rob Mariette Cor Theo

Jacqueline van Nijkerken
5 maanden geleden

Onze glazenwasser komt weer en wel op dinsdag 12 december. Graag aanmelden voor 8 december.
Volgend jaar komt hij om de 8 weken;
do 1-2
do 5-4
di 5-6
do 2-8
di 2-10
di 4-12.
Dan kunnen jullie rekening ermee houden.

Fijn weekend

Stan van Nijkerken
5 maanden geleden

Maandag 11 december is de 2de filmavond in het Aquarium.
Na een goed bezochte 1ste avond is het nu de beurt aan de film "Mystic River".
Deze door Clint Eastwood geregiseerde film gaat over 3 jeugdvrienden die door een gruwelijk drama van elkaar vervreemden. Jaren later wordt de 19 jarige dochter van 1 van hen op beestachtige wijze vermoord. Deze afschuwelijke gebeurtenis brengt deze 3 mannen tegen wil en dank weer bij elkaar, zeker als er één de politieagent is en de ander verdachte.
Het is een meesterwerk, een broeierige thriller over familiebanden, vriendschap en de teloorgang van de onschuld.
Bovendien heeft deze film een absolute sterrencast: Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon en Laurence Fishborne.
Zeer terecht won deze film 2 Oscars, 1 voor de beste mannelijke hoofdrol (Sean Penn) en 1 voor de beste mannelijke bijrol (Tim Robbins).
De film start om 19:30 en toegang natuurlijk weer gratis

Richard
5 maanden geleden

Beste bewoners,
Dinsdag 28 november komt Willem Peter van het tuinonderhoud enkele klussen uitvoeren. Ook zal hij onkruid verwijderen van de parkeerplaatsen. Wil je ervoor zorgen dat je parkeerplaats leeg is, zodat Willem Peter overal bij kan?
Bij voorbaat dank voor de medewerking, met groet, Richard

Stan van Nijkerken
5 maanden geleden

Herinnering: vrijdag 1 december sluit de fotowedstrijd voor het fotobehang van het aquarium.
Tot die tijd kan je nog steeds foto's insturen naar stan@vannijkerken.nl of op een usb stick naar de Doradehof 27.
Het moet "liggende" foto's zijn van hoge resolutie.