Beste Hof bewoners 

15 december willen we weer een kerstborrel geven. 

Hiervoor zoeken we vrijwilligers!!!!

Wil jij ons helpen stuur dan een mail naar bestuurhofvanheden@gmail.com 

Of meld je aan bij Mieke Schellenberg Doradehof 49 of miekeschellenberg@gmail.com 

Ik hoop dat jullie Sabrina, Mieke, Alex en Siham willen helpen tijdens onze afwezigheid. Door omstandigheden zal het ons (Rob en Mariëtte) dit jaar niet lukken om mee te helpen met organiseren. Maar we doen er alles aan om wel aanwezig te zijn.

Vriendelijke groet Rob en Mariëtte 

Beste bewoners

Ook al is het half november de feestdagen komen er weer aan. Ook dit jaar willen we weer een kerstborrel geven. Doordat Mariëtte en Rob wegens omstandigheden dit jaar niet mee kunnen helpen met organiseren gaan Mieke, Sabrina en Siham hiermee aan de slag.

We zoeken nog vrijwilligers die willen helpen, jullie kunnen je opgeven bij Mieke of via de bestuursmail bestuurhofvanheden@gmail.com

De inloop is vanaf 19.30Vanaf 19.45 tot 20.45 is er een Barista waar jullie gratis allerlei koffie kunnen halen en er zal gebak zijn.Iedereen krijgt bij binnenkomst 3 consumptiebonnen (koffie en thee hoeven geen bonnen voor ingeleverd te worden).Zijn de consumptiebonnen op dan kan er aan de bar betaald worden voor verdere drankjes.Voor hapjes wordt gezorgd en verder hopen we op een gezellige avond.Opgeven graag door een briefje, met naam en aantal personen, in de brievenbus bij Mieke Schellenberg Doradehof 49 zodat we rekening kunnen houden met de boodschappen.