Het Aquarium

 Het Aquarium is de ontmoetingsruimte voor de bewoners van de Hof van Heden. Het is centraal gelegen in het midden van de Hof in de gemeenschappelijke privétuin. Er is een bar met keuken en een gezellige zitruimte. Er worden regelmatig allerlei activiteiten georganiseerd.

Naast verjaardagen en partijen organiseren we ook activiteiten voor bewoners en de wijk, zoals Sinterklaas, Halloween, Paasontbijt een bierproefavond of een gezellige buurt BBQ! De wekelijkse baravond is bedoeld om een gezellig praatje te maken met de andere bewoners of een spelletje te doen. Ook wekelijks is er ruimte voor creativiteit!

Reserveren
Middels de agenda op deze website kan je zien of een bepaalde datum vrij is voor reservering. Elk lid kan het Aquarium voor privégebruik huren. De huur is op dit moment € 50,- per dagdeel (of activiteit) van 12.oo uur tot 0.00 uur.. Als je dan het Aquarium huurt, kijk je samen met de beheerder in de agenda of er plek is. Is er een datum gekozen, dan ga je voor de activiteit samen met de beheerder naar het Aquarium. Samen kijken jullie of het Aquarium gereed is voor de verhuur aan jou. Ook tekenen jullie samen een overeenkomst. In de overeenkomst wordt in grove lijnen afgesproken dat als je klaar bent met jouw activiteit, het Aquarium weer. even netjes is, zoals je het in ontvangst nam. Het huurbedrag voldoe je vooraf en achteraf controleert de beheerder of alles in orde is. Zo houden we het prettig voor elkaar en met elkaar.